باتری اسکوتر برقی

در اسکوتر های هوشمند، برق مورد نیاز موتور از طریق باتری لیتیومی تامین می شود. این باتری در زیر قاب اسکوتر قرار گرفته است.

این باتری دارای 20 سلول و ولتاژی حدود 42 ولت می باشد.

چرا باتری اسکوتر برقی شارژ نگه نمی دارد؟

نگه نداشتن شارژ معمولا به خاطر تمام شدن عمر باتری و یا خراب بودن باتری اتفاق می افتد. در این صورت شما نیاز به یک باتری سالم برای جایگزین کردن دارید. ( مشاهده قیمت انواع باتری اسکوتر برقی )

علایم خراب شدن باتری اسکوتر برقی چیست؟

در صورت خرابی باتری شارژ اسکوتر سریع خالی شده و یا حتی با وصل کردن شارژر به دستگاه باتری شارژ نمی شود. یکی دیگر از علایم خرابی باتری اسکوتر خاموش شدن زیر پا در حین استفاده می باشد به طوری که بعد از کامل شدن شارژ وقتی از دستگاه استفاده می کنید بعد از مدت کوتاهی اسکوتر زیر پا بدون هیچ اخطاری خاموش می شود

توجه : در صورت خرابی باتری به هیچ وجه از اسکوتر استفاده نکنید.

 

چطور باتری با کیفیت را تشخیص بدهیم؟

باتری های اسکوتر برقی با برند و مارک های مختلفی تولید می شوند که این مارک ها در کیفیت اسکوتر تاثیری ندارد. شما باید دقت داشته باشید که باتری از نوع لیتیومی بوده و حتما دارای 20 سلول واقعی باشد.
متاسفانه افرادی سودجو اقدام به چسباندن برچسب سامسونگ یا ال جی به باتری های بی کیفیت کرده اند که نه تنها مجبور به تهیه دوباره باتری می شوید بلکه به اسکوتر شما نیز صدمه وارد میکند.

باتری اسکوتر برقی را از کجا بخریم؟

فروشگاه های زیادی در این زمینه فعالیت می کنند، اما توجه داشته باشید حتما از فروشگاهی خرید کنید که معتر و متخصص اسکوتر برقی باشد.شما می توانید با مراجعه به فروشگاه اینترنتی ساپتک با اطمینان باتری اسکوتر برقی با کیفیت خریداری کنید. جهت مشاهده قیمت های باتری اسکوتر برقی کلیک کنید.

شش نکته اساسی هنگام شارژ کردن اسکوترهای برقی :

1. اگر چراغ اسکوتر باتری سبز است آنرا به شارژ نزنید و بگذارید تا چراغ آن قرمز شود.

2. اسکوتر خودرا زمانی که چراغ آن سبز شد از شارژ بکشید و اگر یادتان رفت سعی کنید بیشتر از 3 ساعت نشود وگرنه به باتری آن آسیب می رساند.

3. قبل از شارژ سوکت آنرا بررسی کنید که خراب نباشد.

4. هنگام وصل کردن سوکت به اسکوتر مراقب باشید تا سوکت اسکوتر برقی را به زور و با فشار متصل نکنید تا دچار آسیب و شکستگی نشود.

5. پس از شارژ اسکوتر برقی باتری آن داغ می شود و این طبیعی است، پس از شارژ کامل اسکوتر به مدت حداقل نیم ساعت از اسکوتر استفاده نکنید تا به باتری فشار زیادی وارد نشود.

6. حتما برای شارژ از شارژر و سوکت خود اسکوتر استفاده کنید و از متصل کردن شارژر با ولتاژ بالاتر یا پایین تر خودداری کنید.

آموزش تعویض باتری اسکوتر برقی :

برای بازکردن اسکوتر و دسترسی به باتری یک پیچ گوشتی چهارسو کافی است.

1. اسکوتر خودرا برعکس روی زمین بگذارید و پیچ های آنرا باز کنید.

2. پس از باز کردن قاب را به آرامی از اسکوتر جدا کنید سپس می توانید باتری را مشاهده کنید.

3. پیچ هایی که به بدنه متصل هستند را جدا کرده و سپس فیش هایی که به باتری وصل است را جدا و به باتری جدید وصل کنید.

4. فیش های باتری را به بدنه وصل و سپس قاب را روی اسکوتر بگذارید و پیچ هارا ببندید.

چرا باتری اسکوترهای برقی خراب می شوند؟

1. یکی از دلایل رایج خرابی باتری فاسد شدن آن است.

2. این باتری ها عموما از نوع لیتیومی است و با ضربه خوردن ممکن است دچار آسیب شود.

3. قرار دادن بیش از حد اسکوتر در شارژ می تواند آسیب جدی به باتری برساند و عمر باتری را کاهش دهد.

چه نوع باتری در داخل اسکوتر برقی وجود دارد؟

به طور کلی،اسکوتر های برقی معمولاً شامل باتری‌های لیتیوم یونی هستند که بی شباهت به نوع باتری‌های موجود در بسیاری از وسایل دیگر از جمله لپ‌تاپ، تبلت و حتی برخی از تلفن‌ها نیستند. این باتری ها معمولا حاوی چندین سلول هستند.

قبل از هر بار سوار شدن باتری را بررسی کنید !

ابتدا همیشه قبل از استفاده از اسکوتر برقی، شارژ باتری را بررسی کنید. وقتی باتری کم است، یک چراغ نشانگر قرمز به صورت ثابت چشمک می زند. به سراغ چراغ سبز (چراغ) بروید و قبل از سوار شدن آن را به طور کامل شارژ کنید، در غیر این صورت، می تواند در اواسط راندن از کار بیفتد. شاید کودکان به علت شور و شوقی که دارند بخواهند قبل از تکمیل شدن باتری آنرا از شارژ بردارند و استفاده کنند ولی این کار عمر باتری را کاهش می دهد.