خودروهای برقی، پاک و دوستدار محیط زیست مزایا و فواید بسیاری برای مشتریان و محیط زیست دارند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیش‌تر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

مزایای وسایل نقلیه برقی

 

1.  کاهش میزان آلودگی هوا:

خودرو های برقی به خاطر نوع سوختشان باعث آلودگی هوا نمیشوند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی آلودگی هوا به معضلی جهانی تبدیل شده و یکی از راه حل های آن میتواند استفاده از خودروهای برقی باشد. در این خودروها نیاز به مصرف روغن و آب و فلزات بسیار کمتر بوده و این امر باعث آلوگی کمتر هوا میشود. توسعه استفاده از خودروهای الکتریکی به ویژه در کلان شهر ها میتواند میزان آلودگی هوای این مناطق را بین 32 تا 99 درصد کاهش دهد.

 

2. حفظ محیط زیست:

با کاهش گاز های گلخانه ای که سبب آلودگی هوا میشوند، میتوان از محیط زیست محافظت کرد. یکی از راهکار های آن ترغیب مشتریان به خرید ماشین های برقی است.

3. کاهش شیوع مشکلات تنفسی، قلبی و ریوی:

از بزرگترین نتایج آلودگی هوا، شیوع بیش‌تر مشکلات مربوط به سلامتی افراد همچون بیماری‌های تنفسی، قلبی و ریوی است که به راحتی با استقبال بیشتر از خودروهای برقی برطرف شده و کاهش پیدا خواهد کرد.

 

4. کارایی خودروهای برقی خوب است:

خودروهای برقی نرم و بی‌صدا حرکت می‌کنند. موتور الکتریکی این خودروها نیز سریع‌تر از موتور مکانیکی واکنش نشان می‌دهد و درهنگام ترمز میتوانند 5 تا 10 درصد باتری خود را شارژ کنند.

 

 

5. هزینه کم در نگهداری و استفاده:

در خودروهای دیزلی و بنزینی بسیاری از قطعات مربوط به سیستم‌های احتراقی خودرو که در اثر مدتی استفاده خیلی زود مستهلک و فرسوده می‌شوند. پیچیدگی قطعات خودروهای برقی کمتر است. مثلا: اکثر خودروهای الکتریکی به صورت تک دنده هستند بنابراین اینگونه خودروها پیچیدگی زیادی در قسمت جعبه دنده نخواهند داشت و هزینه اضافی از این بابت پرداخت نخواهید کرد.

 

از حق نگذریم:

وسایل نقلیه عمومی نسبت به وسایل نقلیه برقی مزایایی هم دارند، مثل: کاهش ترافیک و... اما این مزایا آنقدر نیستند که مشتریان را از خرید وسایل نقلیه برقی منصرف کنند.

 

دولت‌های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا، حفظ محیط زیست و کاهش دمای کره زمین، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتاً تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.