گروه اسکوتر هوشمند در این مقاله شما را با 21 مورد از انواع خرابی های شایع در اسکوترهای برقی هوشمند آشنا خواهد کرد.
ادامه مطلب مراجعه کنید...
گروه اسکوتر هوشمند در این مقاله شما را با 21 مورد از انواع خرابی های شایع در اسکوترهای برقی هوشمند آشنا خواهد کرد.
ادامه مطلب مراجعه کنید...
آیا سرعت اسکوتر برقی شما کم است؟؟
نحوه ی اموزش زیاد کردن سرعت اسکوتر در ادامه مطلب...
داخل اسکوتر برقی مدارهای الکترونیکی وجود دارد، این مدارها به هیچ وجه نباید درتماس با آب باشند.
اما با این اوصاف محافظت از اسکوتر در برابر آب خوردگی کار پیچیده ای نیست.
هنگام نظافت دستگاه، قاب اسکوتر را با دستمال نَم دارپاک کنید.
از شستن با شلنگ آب جدا خودداری کنید که با خرابی اسکوتر برقی مواجه می شوید.
از استفاده در روز های بارانی خودداری کنید و بعد از باران گودال های آب باشید تا چرخ های اسکوتر درآب غوطه ور نشود.
اسمارت بالانس نام کمپانی سازنده مدل های اولیه اسکوترهای برقی بوده است وبه معنای چرخ های تعادلی هوشمند بوده است. اسم اسکوتر برقی اسمارت بالانس به سرعت رایج شد و برسر زبان ها افتاد.و بسیاری از مردم برای خرید دنبال اسکوتر برقی اسمارت بالانس ویل بودند. اسکوتر برقی اسمارت بالانس یکی از رایج ترین محصولات موجود در زمینه اسکوترهای برقی هوشمند می باشد که در پنج سال گذشته بازار آن در کشور ما هم بسیار داغ گشته است.
بسیاری از افراد اسکوتر برقی را کلا با این نام می شناسند. در چند ماه اول ورود اسکوترهای هوشمند یک مدل از آن موجود بود که پس از مدت زمان اندکی مدل های متفاوتی با سایز چرخ های متفاوت، امکانات و آپشن های متغیر و طراحی های متنوع ساخته شد.
تاریخچه اسکوتر برقی
شروع و مبدا تولید اسکوتر برقی کشور چین می باشد. در سال 2014 برای اولین بار اسکوتر هوشمند در این کشور ساخته شد. پس از استقبال مشتریان این کشور و کشورهای استفاده کننده این دستگاه به بازار امرریکا نیز راه پیدا کرد و بعد از آن به بسیاری از کشور های دیگر از جمله ایران. نه تنها برای سرگرمی بلکه بسیاری از این دستگاه برای رفت و آمدهای عمومی استفاده می کنند.
اسکوتر برقی چیست
نام دیگر این دستگاه هاوربورد یا اسکوتر هوشمند است،. اسکوتر برقی دستگاه پیچیده ای نیست و از وصل شدن یک محور به دو چرخ ساخته شده و داری باتری قابل شارژ است. این وسیله پدال، گاز و ترمز ندارد، دارای دو سنسور (سنسور جایرسکوپ بوده) که این سنسور جهت حرکت پا و فشار پا را تشخیص داده، پردازش کرده و تعادل روی 2 چرخ را برقرار می کند و تنها با حرکت و فشار پا کار می کند. سرعت دستگاه رابطه مستقیمی با فشار وارد شده از سوی پا دارد هرچه فشار بیشتر، سرعت دستگاه بیشتر خواهد بود و هرچه فشار پا کمتر سرعت دستگاه نیز کمتر.
اسکوتر های برقی از وقتی وارد بازار شدند با سرعت زیادی بین مردم رواج پیدا کردند، بطوری که وقتی توی شهر رفت و امد می کنید احتمال اینکه کسی رو ببینید اسکوتر سوار باشه خیلی زیاده.
این وسیله های هوشمند هر روز دارن پیشرفته تر می شن و با امکانات و تکنولوژی بالاتری تولید میشن.
توی بعضی از کشور ها هم که بصورت اشتراکی، مثل دوچرخه های اشتراکی استفاده میشه.
اسکوتر های برقی دارای ژیروسکوب های حساسی هستند که موقعیت قرار گیری اسکوتر از سطح زمین را تشخیص می دهند. در مواقعی بنا بر دلایلی این ژیروسکوپ ها تنظیمات استاندارد خود را از دست داده و دچار بهم ریختگی می شوند و باعث عدم تعادل در اسکوتر می گردند. در چنین حالتی اسکوتر برقی نیاز به ریست و تنظیم مجدد برای برطرف شدن مشکل دارد که در ادامه نحوه و مراحل انجام ریست اسکوتر برقی را توضیح خواهم داد.
برای ریست کردن اسکوتر برقی ابتدا می بایست اسکوتر خود را شارژ نموده تا در حین ریست کردن خاموش نشود.
اول از همه اسکوتر خود را خاموش روی سطح زمین می گذاریم.
سپس دو سمت اسکوتر را نسبت به یکدیگر و همچنین زمین صاف قرار می دهیم.
دکمه پاور را فشار داده و بمدت 5 ثانیه نگه دارید، بعد از رها کردن کلید پاور چند ثانیه صبر کنید تا تنظیمات ذخیره شود.
حالا اسکوتر را خاموش کنید
عالیه، شما موفق شدید اسکوتر برقی خود را ریست کنید حالا می توانید اسکوتر را روشن کرده و لذت ببرید.
دوستان اگر مشکل اسکوتر شما با ریست کردن حل نشد یا سوالی داشتید می تونید از طریق این لینک با من تماس بگیرید تا راهنمایی کنم
در اسکوتر های هوشمند، برق مورد نیاز موتور از طریق باتری لیتیومی تامین می شود. این باتری در زیر قاب اسکوتر قرار گرفته است.
این باتری دارای 20 سلول و ولتاژی حدود 42 ولت می باشد.
نگه نداشتن شارژ معمولا به خاطر تمام شدن عمر باتری و یا خراب بودن باتری اتفاق می افتد. در این صورت شما نیاز به یک باتری سالم برای جایگزین کردن دارید. ( مشاهده قیمت انواع باتری اسکوتر برقی )
در صورت خرابی باتری شارژ اسکوتر سریع خالی شده و یا حتی با وصل کردن شارژر به دستگاه باتری شارژ نمی شود. یکی دیگر از علایم خرابی باتری اسکوتر خاموش شدن زیر پا در حین استفاده می باشد به طوری که بعد از کامل شدن شارژ وقتی از دستگاه استفاده می کنید بعد از مدت کوتاهی اسکوتر زیر پا بدون هیچ اخطاری خاموش می شود
توجه : در صورت خرابی باتری به هیچ وجه از اسکوتر استفاده نکنید.
باتری های اسکوتر برقی با برند و مارک های مختلفی تولید می شوند که این مارک ها در کیفیت اسکوتر تاثیری ندارد. شما باید دقت داشته باشید که باتری از نوع لیتیومی بوده و حتما دارای 20 سلول واقعی باشد.
متاسفانه افرادی سودجو اقدام به چسباندن برچسب سامسونگ یا ال جی به باتری های بی کیفیت کرده اند که نه تنها مجبور به تهیه دوباره باتری می شوید بلکه به اسکوتر شما نیز صدمه وارد میکند.
فروشگاه های زیادی در این زمینه فعالیت می کنند، اما توجه داشته باشید حتما از فروشگاهی خرید کنید که معتر و متخصص اسکوتر برقی باشد.شما می توانید با مراجعه به فروشگاه اینترنتی ساپتک با اطمینان باتری اسکوتر برقی با کیفیت خریداری کنید. جهت مشاهده قیمت های باتری اسکوتر برقی کلیک کنید.
1. اگر چراغ اسکوتر باتری سبز است آنرا به شارژ نزنید و بگذارید تا چراغ آن قرمز شود.
2. اسکوتر خودرا زمانی که چراغ آن سبز شد از شارژ بکشید و اگر یادتان رفت سعی کنید بیشتر از 3 ساعت نشود وگرنه به باتری آن آسیب می رساند.
3. قبل از شارژ سوکت آنرا بررسی کنید که خراب نباشد.
4. هنگام وصل کردن سوکت به اسکوتر مراقب باشید تا سوکت اسکوتر برقی را به زور و با فشار متصل نکنید تا دچار آسیب و شکستگی نشود.
5. پس از شارژ اسکوتر برقی باتری آن داغ می شود و این طبیعی است، پس از شارژ کامل اسکوتر به مدت حداقل نیم ساعت از اسکوتر استفاده نکنید تا به باتری فشار زیادی وارد نشود.
6. حتما برای شارژ از شارژر و سوکت خود اسکوتر استفاده کنید و از متصل کردن شارژر با ولتاژ بالاتر یا پایین تر خودداری کنید.
برای بازکردن اسکوتر و دسترسی به باتری یک پیچ گوشتی چهارسو کافی است.
1. اسکوتر خودرا برعکس روی زمین بگذارید و پیچ های آنرا باز کنید.
2. پس از باز کردن قاب را به آرامی از اسکوتر جدا کنید سپس می توانید باتری را مشاهده کنید.
3. پیچ هایی که به بدنه متصل هستند را جدا کرده و سپس فیش هایی که به باتری وصل است را جدا و به باتری جدید وصل کنید.
4. فیش های باتری را به بدنه وصل و سپس قاب را روی اسکوتر بگذارید و پیچ هارا ببندید.
1. یکی از دلایل رایج خرابی باتری فاسد شدن آن است.
2. این باتری ها عموما از نوع لیتیومی است و با ضربه خوردن ممکن است دچار آسیب شود.
3. قرار دادن بیش از حد اسکوتر در شارژ می تواند آسیب جدی به باتری برساند و عمر باتری را کاهش دهد.
به طور کلی،اسکوتر های برقی معمولاً شامل باتریهای لیتیوم یونی هستند که بی شباهت به نوع باتریهای موجود در بسیاری از وسایل دیگر از جمله لپتاپ، تبلت و حتی برخی از تلفنها نیستند. این باتری ها معمولا حاوی چندین سلول هستند.
ابتدا همیشه قبل از استفاده از اسکوتر برقی، شارژ باتری را بررسی کنید. وقتی باتری کم است، یک چراغ نشانگر قرمز به صورت ثابت چشمک می زند. به سراغ چراغ سبز (چراغ) بروید و قبل از سوار شدن آن را به طور کامل شارژ کنید، در غیر این صورت، می تواند در اواسط راندن از کار بیفتد. شاید کودکان به علت شور و شوقی که دارند بخواهند قبل از تکمیل شدن باتری آنرا از شارژ بردارند و استفاده کنند ولی این کار عمر باتری را کاهش می دهد.